БСП ще решат дали да подкрепят актуализацията на бюджета едва, след като

...
БСП ще решат дали да подкрепят актуализацията на бюджета едва, след като
Коментари Харесай

Нинова: БСП чака актуализирания бюджет, тогава ще решим дали да го подкрепим

БСП ще решат дали да подкрепят  актуализацията на бюджета  едва, откакто я видят написана черно на бяло.

Това съобщи водачът Корнелия Нинова, представена от " Нова ". 

Добре е, че най-сетне и ръководещите са узрели за това, че би трябвало да се направи актуализация на бюджета. Бъдещите разноски за битка с коронавируса  би трябвало да минат през решение на Народното събрание.  Дали ще подкрепим, зависи от това какви параметри на актуалзиацията ще показа държавното управление пред нас ", съобщи тя, написа news.bg. 

Социалистите  са скептични към тегленето на нов външен дълг,  това би трябвало да бъде последна мярка.

От партията считат, че има своенравие в решенията на кабинета.

Припомняме, че  по-рано стана ясно,  че п рез идната седмица се готви за предложение за актуализация на бюджета . Това заяви финансовият министър  Владислав Горанов  в студиото на Нова телевизия.

Само преди дни  финансовият министър съобщи  в студиото на " Панорама ", че това ще се случи, в случай че и когато ръководещите преценяват, а другояче финансирането на ограниченията за намеса на страната в стопанската система към този момент се плануват от преразпределяне.

" Още идната седмица  ще предложа актуализация на бюджета , обвързвана с опцията за обезпечаване на  повече финансиране на българския бюджет, т.е. вдишване на дълг, с цел да има подготвеност,  когато пазарите дадат опция за това нещо, то да се случи ", съобщи Горанов.

Усилията на страната  са ориентирани към  запазването на заетостта и работните места , увери Горанов и изясни, че  ограниченията поддържат точно работодатели, които желаят да запазят своите служащи.  Това се отнася тъкмо до тези работодатели, които единствено преди два месеца желаеха да внасят работна ръка от всякакви екзотични дестинации и се оплакваха от неналичието на работна ръка. Нека в този момент да покажат своята ангажираност към своите налични служащи, прикани Горанов.

Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финсова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР